Aangepast Judo

Heading 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo.

Heading 3

Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus. Vivamus elementum semper nisi. Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim. Aliquam lorem ante, dapibus in, viverra quis, feugiat a, tellus. Phasellus viverra nulla ut metus varius laoreet. Quisque rutrum. Aenean imperdiet. Etiam ultricies nisi vel augue. Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Nam eget dui.

Heading 2

Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar, hendrerit id, lorem. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus. Donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus. Nullam quis ante. Etiam sit amet orci eget eros faucibus tincidunt. Duis leo. Sed fringilla mauris sit amet nibh. Donec sodales sagittis magna. Sed consequat, leo eget bibendum sodales, augue velit cursus nunc, quis gravida magna mi a libero. Fusce vulputate eleifend sapien. Vestibulum purus quam, scelerisque ut, mollis sed, nonummy id, metus. Nullam accumsan lorem in dui. Cras ultricies mi eu turpis hendrerit fringilla. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; In ac dui quis mi consectetuer lacinia.

Op deze pagina

Lid worden?
Download het inschijfformulier!

Leraren

Judo | Jiu Jitsu

Gerben Koops

Ik ben Gerben Koops,

Geboren in 1969. Samen met mijn vrouw Paulien en onze drie zonen, twee honden en twee katten wonen wij het bosrijke Ede. Op mijn 8ste jaar ben ik begonnen met judo, aangezien ik nog geen 200m van de sportschool afwoonde was ik daar vaak te vinden. Op school kon ik veel voetballen en na schooltijd judoën. Rond mijn 11de jaar werd er gestart met wedstrijdjudo en ik werd daarvoor uitgenodigd. Tot mijn 37ste was ik een actief wedstrijdjudoka.

Rond mijn 22ste ben ik aan de opleiding voor judoleraar begonnen. Nu ben ik 5de dan judo, B leraar Judo, 3de dan Jiu-Jitsu, B leraar Jiu-Jitsu, Leraar in de zorg, instructeur bewegen voor ouderen, examinator in district Oost-Nederland en sportmasseur. Ook leraar van Schooljudo, en actief bij de Deventer Sportcarrousel.