Aangepast judo

Judo voor iedereen

Sinds november 2008 is Budo Vereniging Deventer gestart met een speciaal uur voor jongens en meisjes die in een aangepast groep leskrijgen. 

Het doel van deze Aangepaste-judolessen zijn om het kind een leuke en leerzame judotijd te bezorgen, waarbij de nadruk ligt op het judo en het plezier. Al spelend leren ze de beginselen van het judo, en ook een stukje discipline die deze mooie sport met zich meebrengt. Elk kind kan op haar / zijn niveua deelnemen aan deze lessen. De Aangepaste-judolessen zijn niet prestatiegericht. 

De lessen worden aangeboden in een veilige omgeving. Deze veiligheid wordt gecreëerd door de opbouw van de lessen en de behandelende onderdelen die gedoceerd worden door onze budo trainer. Eventueel kan de judoka ook deelnemen aan speciale Aangepaste-judo wedstrijden. Deelname aan trainingen en wedstrijden geschied in overleg met de trainer. Een judoka die start in de Aangepaste-Judolessen kan, in overleg met de trainer, soms de stap maken om ook regulier mee te trainen. 

Op deze pagina

Inschrijven

Lid worden?
Download het inschijfformulier!

Leraren

Judo | Jiu Jitsu

Gerben Koops

Ik ben Gerben Koops, 


Geboren in 1969. Samen met mijn vrouw Paulien en onze drie zonen, twee honden en twee katten wonen wij het bosrijke Ede. Op mijn 8ste jaar ben ik begonnen met judo, aangezien ik nog geen 200m van de sportschool afwoonde was ik daar vaak te vinden. Op school kon ik veel voetballen en na schooltijd judoën. Rond mijn 11de jaar werd er gestart met wedstrijdjudo en ik werd daarvoor uitgenodigd. Tot mijn 37ste was ik een actief wedstrijdjudoka. 

Rond mijn 22ste ben ik aan de opleiding voor judoleraar begonnen. Nu ben ik 5de dan judo, B leraar Judo, 3de dan Jiu-Jitsu, B leraar Jiu-Jitsu, Leraar in de zorg, instructeur bewegen voor ouderen, examinator in district Oost-Nederland en sportmasseur. Ook leraar van Schooljudo, en actief bij de Deventer Sportcarrousel.